aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈπεσαν οι τίτλοι τέλους με Θαλή Θεοδωρίδη και Άρη

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους με Θαλή Θεοδωρίδη και Άρη

Τα απανωτά άσχημα αποτελέσματα του Άρη έφεραν και τη λύση της συνεργασίας με τον Θαλή Θεοδωρίδη. Ο Άρης παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας 4 βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο πρόεδρος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Σταύρος Δημοσθένους, ενημέρωσε χθες τον Ελλαδίτη προπονητή για την απόφαση της διοίκησης, η οποία βρίσκεται στο ψάξιμο για νέο προπονητή.

Μέχρι την εξεύρεση νέου προπονητή, την επίβλεψη της προετοιμασίας για το ματς με την Ομόνοια θα έχει ο Νίκος Ανδρέου. Ήταν μια απόφαση αναμενόμενη, καθώς δεν παρατηρήθηκε κάποια βελτίωση στην εικόνα της ομάδας. Σε οκτώ αγώνες ο Άρης σημείωσε μόλις δύο γκολ και δέχθηκε δεκατρία.

Στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ φάνηκε μια αλλαγή στη διάθεση των ποδοσφαιριστών, αλλά και πάλι οι αδυναμίες ήσαν ευδιάκριτες. Μπορεί να είναι και θέμα έμψυχου δυναμικού και να μην είναι μόνο θέμα τεχνικής ηγεσίας. Θα φανεί στην πορεία, όπως και κατά πόσο ο νέος προπονητής που θα επιλεγεί θα βελτιώσει άμεσα την ομάδα.

Το θετικό για τον Άρη είναι ότι όλες οι ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού βρίσκονται περίπου στην ίδια ευθεία, οπόταν έχει τη δυνατότητα, αν βελτιωθεί, να ανακάμψει βαθμολογικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ