aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕπένδυση στον «άσο», πίστη για Μπανγκούρα

Επένδυση στον «άσο», πίστη για Μπανγκούρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άλλη μία μετεγγραφή ανακοίνωσε χθες ο Άρης, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα Άγγελο Κανάνη (φωτό), ανακοίνωσε η διοίκηση του Άρη. Ο Κανάνης είναι 18 χρονών και πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα Κ-20 του Πανιωνίου. Οι πολύ καλές συστάσεις για το ταλέντο του έπεισαν τον πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους και τον προπονητή Νικόλα Μαρτίδη και έτσι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επενδύει στον νεαρό άσο.

Από εκεί και πέρα, παίκτης της ομάδας της Λεμεσού θεωρείται και ο Μουσταφά Μπανγκούρα ο οποίος πέρασε κάποιες μέρες από δοκιμαστικά. Ο 28χρονος επιθετικός μέσος από τη Σιέρα Λεόνε αγωνίστηκε ξανά στον Άρη την περίοδο 2015-16. Παρά τον αγωνιστηκό κατήφορο που διανύει ο παίκτης τα τελευταία χρόνια, στον Άρη εύχονται πως ο ποδοσφαιριστής θα αναγεννηθεί, κάτι το οποίο ανέφερε χθες και ο Μαρτίδης μιλώντας στον Active.

Οι ρυθμοί  ανεβαίνουν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τον Μαρτίδη να σηκώνει μανίκια και να επιβλέπει τις προπονήσεις. Οι πράσινοι αισθάνονται πως έχουν γεμίσει σε όλες τις γραμμές και η δήλωση του προπονητή του Άρη στο «Goal», τα λέει όλα:  «Η ομάδα δείχνει πως θα είναι πιο ποιοτική. Μένει να αποκτηθούν ένας στόπερ και έας ανασταλτικού μέσος».

Η προετοιμασία συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις και δίνεται έμφαση στην φυσική κατάσταση. Αύριο θα πραγματοποιηθεί μόνο μία προπόνηση το πρωί, και την Παρασκευή η αποστολή του Άρη θα πετάξει γα τη Σλοβενία όπου μέχρι τις 26 Ιουλίου θα παραμείνει σε αθλητικό κέντρο, λίγο έξω από το Μάριμπορ.

Κλέβουν τις εντυπώσεις οι Νικολίτσα, Πόλιανετς, Λεονάρντο, από τους οποίους περιμένουν πολλά οι πράσινοι στο νέο πρωτάθλημα. Μέχρι την έναρξη του νέου μαραθωνίου, αναμένεται πως ο Άρης θα έχει δεθεί σε όλες τις γραμμές. Προγραμματίζονται 3-4 φιλικά στο εξωτερικό, ενώ άλλα πέντε τουλάχιστον θα πραγματοποιηθούν με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ