aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕντείνονται οι προσπάθειες για την ενίσχυση

Εντείνονται οι προσπάθειες για την ενίσχυση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O μετεγγραφικός σχεδιασμός του Άρη συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο Νικόλας Μαρτίδης (φωτό) και ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Δημοσθένους, έχουν στρωθεί στη δουλειά για να προχωρήσουν στην όσο γίνεται ποιοτικότερη στελέχωση του ρόστερ προκειμένου να καταστήσουν πανίσχυρη την ομάδα τους, κάτι που θα της επιτρέψει να υλοποιήσει τους στόχους που θα τεθούν.

Η παραχώρηση του Μηνά Αντωνίου στον ΑΠΟΕΛ, ίσως ανοίξει τον δρόμο για απόκτηση ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού από τους πρωταθλητές. Η μέρα έναρξης της προετοιμασίας πλησιάζει, όμως όλες οι κινήσεις θα γίνουν με βάση τις ανάγκες της ομάδας. Δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το μέλλον στην ομάδα των Κρίστη Θεοφίλου, Σίλβιο Γκονσάλες. Δεν αποκλείεται οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές να αποτελούν μέρος του έμψυχου δυναμικού και στη νέα σεζόν.

Ο προϋπολογισμός της νέας περιόδου δεν επιθυμούν στον Άρη να ξεφύγει σε καμιά περίπτωση. Θα κυμανθεί κοντά στις 800 χιλιάδες ευρώ. Τα έσοδα είναι περιορισμένα και η έγνοια του προέδρου είναι όλα να κινούνται στα πλαίσια της λογικής και των οικονομικών δυνατοτήτων του συλλόγου. Οι πράσινοι της Λεμεσού προετοιμάζονται πάντως σε όλους τους τομείς. Όπως είναι προγραμματισμός των φιλικών, αλλά και για την προετοιμασία της ομάδας στο εξωτερικό, όπου το πιο πιθανό είναι πως θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ