aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Ενδεχομένως» Ρομπέρζ για τον Άρη

«Ενδεχομένως» Ρομπέρζ για τον Άρη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος έβαλε νερό στον μύλο του σεναρίου που θέλει τον Βαλεντίν Ρομπέρζ να είναι υποψήφιος για την «Ελαφρά ταξιαρχία». Με δύο «ενδεχομένως» στην απάντησή του, το σενάριο έμεινε «ζωντανό». «Είναι εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός.

Ο συγκεκριμένος ενδεχομένως να έχει προταθεί ανεπίσημα στην ομάδα. Δεν ξέρω περισσότερα, έχω την εντύπωση ότι, ενδεχομένως να έχει προταθεί μαζί με άλλους παίκτες, άλλωστε φτάνουν εκατοντάδες προτάσεις παικτών στα γραφεία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος την ώρα που ο Άρης μπήκε για τα καλά στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Με δεδομένο ότι Ρομπέρζ και Απόλλων δεν τα βρήκαν στις πρώτες επαφές του, μάλλον είναι απόλυτα φυσιολογικό, οι εκπρόσωποί του να αναζητήσουν νέα στέγη για τον Γάλλο στόπερ. Κι υπό τις περισάσεις, ο Άρης είναι εξαιρετικός προορισμός.

Για τον Αλεξάντερ Κακόριν, πάντως, έχουν γίνει σημαντικά βήματα που γέρνουν τη ζυγαριά προς το ενδεχόμενο να παραμείνει στους πρωταθλητές. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, μιλώντας στην ιστοσελίδα «RB Sport», έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον Κακόριν, το θέλει και ο ίδιος. Υπάρχουν προοπτικές, όπως για παράδειγμα το Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα».

Οι φίλοι του Άρη χάρηκαν με την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βανά Άλβες. «Ήταν και είναι ο αρχηγός μας. Η συμβολή του ήταν τεράστια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πορεία της ομάδας, όμως έπρεπε να γίνει σωστή διαπραγμάτευση», δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος τονίζοντας ότι έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις με τους υπόλοιπους που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ