aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈμειναν οι τελευταίες «πινελιές»

Έμειναν οι τελευταίες «πινελιές»

Αν και με σοβαρές ελλείψεις στο ρόστερ του, ο Άρης έδειξε στο φιλικό με αντίπαλο την Ανόρθωση (1-1) πως διαθέτει καλό υλικό και άπαντες στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι με τις τελευταίες «πινελιές» που θα γίνουν, η ομάδα θα έχει καλύτερη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα απ’ ό,τι την περσινή σεζόν.

Κόντρα στην «Κυρία», οι πράσινοι του Θαλή Θεοδωρίδη αγωνίστηκαν χωρίς τους Μαραγκουδάκη και Χριστοφόρου, με αποτέλεσμα ο Κύπρου να παίξει ως λύση ανάγκης στην κορυφή της επίθεσης, ο Θεολόγου στο κέντρο της άμυνας και ο Παναγή στη μεσαία γραμμή.

Ο Άρης θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Αθήνα, εκεί όπου θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό (18/7) και ΑΕΚ (20/7), και ακολούθως θα ταξιδέψει στη Σλοβενία. Εκεί ουσιαστικά θα γίνει η περισσότερη δουλειά ενόψει της νέας περιόδου και ήδη έχουν διευθετηθεί τρία φιλικά παιχνίδια, που θα βοηθήσουν στο τελικό μοντάρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ