aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈμειναν άλλα δύο κενά στο ρόστερ

Έμειναν άλλα δύο κενά στο ρόστερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι και επίσημα από χθες ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός Βλάτκο Τρομπάροφ. Ο 24χρονος στόπερ ήρθε στην Κύπρο και υπέγραψε το συμβόλαιο που συμφώνησε με τους πράσινους.

Μετά από αυτή την προσθήκη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ της αφού, όπως πληροφορούμαστε, απομένει η απόκτηση επιθετικού και μέσου. Εκεί υπάρχουν κενά και η τεχνική ηγεσία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους και προσπαθεί να τους πείσει να υπογράψουν πριν η αποστολή αναχωρήσει για τη Σλοβενία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στον Άρη έχουν φιλοδοξίες και με τις κινήσεις που έχουν γίνει θέλουν να ανεβάσουν τον πήχη και σε καμιά περίπτωση να μην μπλεχθούν σε περιπέτειες, κάτι που συνέβη πέρσι. Εν τω μεταξύ, μια πρώτη γεύση από το έμψυχο δυναμικό που θα έχει στη διάθεσή του στη νέα σεζόν πήρε χθες ο προπονητής του Άρη, Νικόλας Μαρτίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ