aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕλπίζουν πως με τον Βάντερμπιστ θα είναι αλλιώς

Ελπίζουν πως με τον Βάντερμπιστ θα είναι αλλιώς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Άρη ελπίζουν πως η ομάδα τους θα «αναπνεύσει» βαθμολογικά πολύ καλύτερα στη συνέχεια! Οι πράσινοι, με τους τέσσερις βαθμούς που έχουν μαζέψει, δεν νιώθουν καθόλου άνετα, όμως η ευκαιρία που έχουν με αντίπαλο την Αναγέννηση στο «Τάσος Μάρκου», την επόμενη αγωνιστική, είναι τεράστια και δεν πρέπει να χαθεί.

Αν κερδίσουν, κάνουν σημαντικό άλμα για να βρεθούν πιο ψηλά, να πάρουν δυναμική, κερδίζοντας κι άλλους βαθμούς. Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά στην πορεία της ομάδας. Πάντως, με τον Βέλγο προπονητή Βάντερμπιστ στον πάγκο,  ελπίζουν πως πολλά πράγματα θα αλλάξουν και ο Άρης δεν θα μπει σε… περιπέτειες. Δηλαδή, με αυτόν θα είναι αλλιώς η ομάδα στη συνέχεια.

Στον επόμενο αγώνα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Μάρκος Μαραγκουδάκης. Ο Ελλαδίτης κάνει αγώνα δρόμου για να είναι παρών με την Αναγέννηση, καθώς και με τη δική του παρουσία η επιθετική γραμμή θα γίνει πιο επικίνδυνη.

Εν τω μεταξύ μεγάλη εκδήλωση για να τιμηθεί η ομάδα που αγωνίστηκε στον τελικό του κυπέλλου του 1989 ετοιμάζει ο όμιλος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Άρη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ