aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕκτός Κύπρου για να μαζέψουν υπογραφές

Εκτός Κύπρου για να μαζέψουν υπογραφές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Αθήνα με σκοπό να αποσπάσουν την υπογραφή ενός τερματοφύλακα και ενός κεντρικού αμυντικού βρίσκονται ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους και ο νέος προπονητής Θαλής Θεοδωρίδης.

Μάλιστα, χθες αργά το βράδυ, συναντήθηκαν και με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Αύριο είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του Πύργου, γι’ αυτό οι δυο άνδρες θα επιστρέψουν απόψε στην Κύπρο με την ελπίδα ότι θα φέρουν καλά νέα από τις επαφές τους στην Ελλάδα. Ό,τι και να γίνει, θεωρείται βέβαιο ότι οι πράσινοι μετά την αποχώρηση αρκετών παικτών θα ενισχυθούν σε όλες τις θέσεις, ενώ θα συνεχιστεί η τακτική με τη χρησιμοποίηση Κύπριων ποδοσφαιριστών.

Με την επιστροφή του προέδρου από το εξωτερικό θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Θεοδόση Κύπρου. Οι Ρουμάνοι δεν ανέβασαν την προσφορά τους και η διοίκηση δεν παρουσιάζεται «ζεστή» για παραχώρηση του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας στην περσινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ