aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕκδήλωση διαμαρτυρίας στον Άρη

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στον Άρη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ανοικτή διαμάχη μεταξύ του Άρη και του ΓΣΟ συνεχίζεται. Παρά τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών για να υπάρξει μια λύση και οι δυο πλευρές να τα βρουν στην κοστολόγηση για την χρησιμοποίηση του Τσιρείου, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Ο ΓΣΟ δια του πρόεδρου του Νεοκλή Θωμά υποστήριξε  πως είναι λογικά τα ποσά που χρεώνεται ο Άρης (και τα άλλα δυο σωματεία, ΑΕΛ και Απόλλων).

Μετά από αυτή την εξέλιξη, φίλοι και μέλη του Άρη και παλιοί ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν προψές εκδήλωση διαμαρτυρίας, έξω από το οίκημα του συλλόγου στην Πλατεία Ηρώων. Ήδη Η ΚΟΠ έχει ανάψει το πράσινο φως για να αγωνίζεται ο Άρη στο Παφιακό. Στην εκδήλωση μαζεύτηκαν και υπογραφές υποστήριξης στο αίτημα του Άρη για να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Τσίρειο. Οι φίλαθλοι του Άρη εξέφρασαν την οργή τους, ελπίζοντας πως θα γίνουν και άλλες επαφές στις επόμενες ημέρες για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Αντιπροσωπεία των φίλων του Άρη, είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη, ο οποίος ανέλαβε ρόλο μεσολαβητή, με σκοπό να βρεθεί λύση στο θέμα.  Μοναδικές απουσίες στο αυριανό παιχνίδι με τη Δόξα, θα είναι αυτές των τιμωρημένων Παναγή και Μαραγκουδάκη. Ο Αλέξε είναι έτοιμος και ίσως πάρει και θέση βασικού, ενώ στο αρχικό σχήμα ίσως συμπεριληφθεί ο Αουρέλιο. Μετά και τη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει ποιους θα παρατάξει ο Νικόλας Μαρτίδης στο Μακάρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ