aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈκανε το πρώτο βήμα

Έκανε το πρώτο βήμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άρης κράτησε την προχθεσινή πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, επί του Εθνικού στο Τσίρειο (2-1), και βλέπει το μεθαυριανό παιχνίδι με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Το προψεσινό τρίποντο ήρθε με ανατροπή και πολύ κόπο από τους ποδοσφαιριστές και τα χαμόγελα τους στο τέλος, ήταν δικαιολογημένα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και αισθάνεται κάπως καλύτερα για τη συνέχεια.

Πάντως, οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου μετά το παιχνίδι, δείχνουν το μέγεθος των δυσκολιών που είχε να αντιμετωπίσει ο Αρης. Ο Ελλαδίτης προπονητής άφησε να εννοηθεί πως συνάντησε πολλά προβλήματα, πιάνοντας δουλειά: «Ό,τι προβλήματα υπάρχουν είναι εσωτερικά της ομάδας, όμως είναι πάρα πολλά. Παλεύουμε με επιστημονικό τρόπο και βοήθεια για να μπορέσουμε να επαναφέρουμε κάποια πράγματα στο σημείο που πρέπει. Όταν ήρθα εδώ τις πρώτες ημέρες, τα παιδιά φοβούνταν να ανοίξουν και να παίξουν δύο πάσες. Σήμερα κάναμε ένα βήμα. Έχουμε κάποιες απουσίες, όπως του Μαραγκουδάκη που είναι πολύ σημαντική. Πάμε βήμα-βήμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ