aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕισηγήσεις του Θεοδωρίδη στον πρόεδρο

Εισηγήσεις του Θεοδωρίδη στον πρόεδρο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εντατικές παραμένουν οι προσπάθειες από πλευράς Άρη για την ολοκλήρωση της στελέχωσης του ρόστερ. Ο νέος τεχνικός Θαλής Θεοδωρίδης έχει κάνει εισηγήσεις στον πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους, ο οποίος επιχειρεί να τις υλοποιήσει.

Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων της Λεμεσού και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να παραδώσουν ένα ποιοτικό ρόστερ στον Ελλαδίτη προπονητή. Ο τελευταίος έχει ήδη στη διάθεσή του ένα πολύ καλό έμψυχο δυναμικό, στο οποίο ξεχωρίζουν και αρκετοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές.

Σε ό,τι αφορά στην κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος 2016-17, οι πράσινοι δεν έχουν την πολυτέλεια να αναφέρονται σε εύκολο ή δύσκολο πρόγραμμα. Ξέρουν πως σε κανένα παιχνίδι δεν έχουν τον τίτλο του φαβορί και πως για να διεκδικήσουν βαθμούς, καλούνται να ιδρώνουν σε όλα, είτε απέναντί τους είναι νεοφώτιστη ομάδα είτε ένα μεγαθήριο.

Στην πρεμιέρα ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο, ενώ στην 6η αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΑΕΖ. Στους τέσσερις ενδιάμεσους αγώνες θα βρει κατά σειρά στον δρόμο του, τον Απόλλωνα, την Ανόρθωση (εκτός), τη Νέα Σαλαμίνα (εκτός) και τον ΑΠΟΕΛ (εντός).

Για λόγους ψυχολογίας και βεβαίως βαθμολογικούς, οι πράσινοι στοχεύουν σε μια καλή αρχή ώστε να μην εμπλακούν στα προβλήματα που τους είχαν προκαλέσει τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της περσινής περιόδου και η τελευταία θέση στην έβδομη αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ