aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Είναι στρατηγική μας να μην…»

«Είναι στρατηγική μας να μην…»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους θα προβάρει δυνάμεις ο Άρης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του. Οι πράσινοι της Λεμεσού ανακοίνωσαν τα φιλικά τους παιχνίδια, τα οποία αρχίζουν μεθαύριο (19:30) από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση.

Στις 17 Ιουλίου, η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου στις 18 του μήνα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Στις 20 Ιουλίου θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ, ενώ από τις 21 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου θα βρεθεί σε αθλητικό κέντρο στο Μάριμπορ της Σλοβενίας. Εκεί αναμένεται να δώσει τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Σε δηλώσεις του στο «Goal», ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους (φωτό), ανέφερε: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά και μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση του προγραμματισμού. Είναι στρατηγική μας να μην ανακοινώσουμε κάτι τώρα. Θέλουμε άλλες τρεις ή τέσσερις προσθήκες και στο διάστημα που η ομάδα μας θα βρίσκεται στη Σλοβενία, θα ολοκληρώσουμε τον μετεγγραφικό μας σχεδιασμό».

Στις προπονήσεις της λεμεσιανής ομάδας, ο Θαλής Θεοδωρίδης αξιολογεί και κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ