aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Είμαστε καθαροί. Τα λεφτά από την ΚΟΠ είναι μηδαμινά»

«Είμαστε καθαροί. Τα λεφτά από την ΚΟΠ είναι μηδαμινά»

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Άρη σχετικά με τους ύποπτους αγώνες και τις εκθέσεις που έστειλε η UEFA στην ΚΟΠ, καθώς το όνομα των πρασίνων βρίσκεται στην λίστα, χωρίς όπως να προκύπτει υπαιτιότητα εναντίον της λεμεσιανής ομάδας (για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα).

Αναλυτικά η θέση του Άρη μέσω του προέδρου, Τζον Παναγή, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0: «Δεν μας ανησυχούν αυτά στην ομάδα μας. Δεν αγγίζουν την ομάδα μας, είμαστε καθαροί. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς προχωρούμε, βλέπουμε μπροστά, την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Δεν μας απασχολούν αυτά».

Για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας: «Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, που δεν έχουμε έσοδα ούτε χορηγούς. Είναι δύσκολο να πληρώνουμε κανονικά, έχουμε λίγο προϋπολογισμό, δουλεύουμε τρία άτομα και προσπαθούμε. Έχουμε τον μισό προϋπολογισμό από τις άλλες που παλεύουν για άνοδο. Είναι μηδαμινά τα λεφτά από την ΚΟΠ. Οι ομάδες δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν, και ίσως γι’ αυτό έρχονται οι φάκελοι. Πρέπει να σκεφτούν να βοηθήσουν περισσότερο. Πάντα ζητούμε βοήθεια, αλλά επειδή δεν είμαστε μόνοι μας, η απάντηση είναι όχι».

Για το αν τους ενημέρωσε η ΚΟΠ: «Δεν μας ενημέρωσε κάποιος. Από τα ΜΜΕ τα μαθαίνουμε. Δεν βγάλαμε ούτε ανακοίνωση, γιατί δεν μας αγγίζει το θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ