aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα

Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Mε συνεχόμενα  χαμένα παιχνίδια στην.. πλάτη του, ο Άρης δεν έχει άλλα περιθώρια. Επιβάλλεται να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά στον σημερινό αγώνα με την Καρμιώτισσα. Πριν βρεθεί σε μειονεκτική θέση η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη καλείται να κερδίσει και να κοιτάξει με αποφασιστικότητα το μέλλον.

Πρόκειται για δύσκολο εγχείρημα, γιατί και η αντίπαλος του Άρη θέλει τους βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Αναμένεται πως θα γίνει δυνατή μάχη για την κατάκτηση της νίκης. Η επιστροφή του Μαραγκουδάκη αυξάνει τις επιλογές του τεχνικού του Άρη για την επίθεση. Στη διάθεση του Μαρτίδη θα είναι και ο Αλβάρεθ, ο οποίος θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Εκτός πλάνων είναι ο Φράγκος λόγω καρτών, όπως και οι Παναγή, Αουρέλιο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Στον αντίποδα μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, η Καρμιώτισσα έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Πήγε να χαθεί για λίγο η πίστη στην ομάδα, όμως με την τελευταία νίκη έδειξε πως μπορεί και αξίζει να αγωνίζεται στην κατηγορία των «μεγάλων». Αν καταφέρει μάλιστα και κερδίσει τον Άρη θα βρεθεί πιο κοντά στον στόχο. Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, οι Αντάμοβιτς, Πόλιανετς, Βοσκανιάν, Αρότσα έχουν ψηλό δείκτη απόδοσης. Η προσπάθεια κόντρα στον Άρη δεν θα είναι εύκολη, όμως στην ομάδα πιστεύουν πως έχουν τις δυνατότητες να φθάσουν στη νίκη.

Δεν θα τους χαλάσει η ισοπαλία, αφού και με ένα βαθμό διατηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, από τις ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω. Ο Λιάσος Λουκά θα παρατάξει  την ομάδα με τους ίδιους περίπου που άρχισαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε από την αρχή είτε τον Όρντος είτε τον Σταύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ