aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈδειξε πως ξέρει να «κολυμπά» στα δύσκολα

Έδειξε πως ξέρει να «κολυμπά» στα δύσκολα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ήταν άσχημος και προβληματικός ο Άρης για μεγάλο διάστημα στο τρέχον πρωτάθλημα. Οι άνθρωποί του επέμεναν πως οι ποδοσφαιριστές τους ήταν καλοί και πως η εικόνα που έβγαζε η ομάδα τους δεν ανταποκρινόταν στις δυνατότητές της.

Κάποια στιγμή το καράβι φάνηκε να βουλιάζει, όμως ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους έκανε την κίνηση ματ. Δεν προχώρησε σε πρόσληψη ξένου προπονητή, δίνοντας τα ηνία της ομάδας στον Νικόλα Μαρτίδη.

Ο νεαρός προπονητής μαθαίνει ακόμη (είναι μόλις 36 χρόνων), αλλά έχει όλα τα βασικά για να πετύχει. Και στον Άρη με την πρώτη έδειξε πως ξέρει να… κολυμπά στα δύσκολα. Γιατί η άνοδος στην απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών αποτελεί δικό του επίτευγμα.

Με την πρόσληψή του, μεταμορφώθηκαν με μιας οι Ροζέριο, Μαραγκουδάκης, Γιούσεφ, Παχίπης, Ράντου, Φράγκος. Ο Άρης έφτασε τους 30 βαθμούς, έχει μια απόσταση ασφαλείας (+7) από την τελευταία Δόξα, όμως αυτό δεν εφησυχάζει κανέναν στην ομάδα.

«Είμαστε σε καλό δρόμο, όμως έχουμε μπροστά μας άλλα οκτώ παιχνίδια. Διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα και είμαστε σίγουροι για την παραμονή μας, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα για να μην τρέχουμε στα τελευταία παιχνίδια», δήλωσε ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους, που ήταν φιλοξενούμενος προψές σε αθλητική εκπομπή του ΡΙΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ