aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Έχει την πιο περίεργη άμυνα στην ιστορία!» (video)

«Έχει την πιο περίεργη άμυνα στην ιστορία!» (video)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στο τελευταίο ματς με τη Δόξα, ο τερματοφύλακας του Άρη Έντιν Νουρεντινόσκι, αποτέλεσε ήρωα για την ομάδα του, αφού στο 84’ έσωσε δις την ομάδα του (στη φάση που ως γνωστόν έπρεπε να καταλογιστεί γκολ υπέρ των αντιπάλων).

Διαβάστε επίσης: Αποφασισμένος να… επαληθεύσει τη ΝΑΣΑ!

Πρώτα σε σουτ του Σαντίκ κι αμέσως μετά σε μία φάση όπου ο συμπατριώτης Βλάτκο Ντρομπάροφ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, αλλά ο Σκοπιανός κίπερ έσωσε εκ νέου με κεφαλιά(!). Η φάση αυτή αποτέλεσε αφορμή στην σκοπιανή ιστοσελίδα «Sport1.mk» να σχολιάσει τη φάση αυτή και να χρησιμοποιήσει για τίτλο το εξής: «Ο Νουρεντινόσκι έχει την πιο περίεργη άμυνα στην ιστορία!».

Διαβάστε επίσης: «Πετάει» ένας πρώην… «Ταξίαρχος» (vid)

«Ο Νουρεντινόσκι με μία αντίδραση σαν σε μπάσκετ, έσωσε την ομάδα του δύο φορές. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν γκολ αφού η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε τη σέντρα. Στην επόμενη επίθεση, ο Άρης σημείωσε γκολ και πήρε μία πολύτιμη νίκη στον αγώνα του για να διατηρηθεί στην κατηγορία», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: «Ταξίαρχοι» προς «Red Rebels»: «O φόβος του υποβιβασμού»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ