aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈχει στόχο ένα σπουδαίο όνομα

Έχει στόχο ένα σπουδαίο όνομα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, είχε προαναγγείλει, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες του περσινού πρωταθλήματος, πως η ομάδα του θα παρουσιαζόταν πολύ δυνατή και πως δεν θα κινδύνευε. Όπως και έγινε. Στη νέα σεζόν, με περισσότερες εμπειρίες, οι πράσινοι της Λεμεσού έχουν πρόθεση να πάνε ακόμη πιο ψηλά.

«Θα γίνουν κινήσεις που θα εκπλήξουν», μας είχε πει πρόσφατα ο πρόεδρος του συλλόγου. Κι αν καθυστερεί η πρόσληψη του νέου προπονητή, είναι γιατί ο Σταύρος Δημοσθένους έχει στόχο ένα σπουδαίο όνομα.

Μαζί με τον νέο προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή, θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να αποφευχθούν τα λάθη της προηγούμενης σεζόν και παράλληλα να στελεχώσουν την ομάδα με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανεβάσουν υψηλότερα τον Άρη στον βαθμολογικό πίνακα, σε σύγκριση με το τελευταίο πρωτάθλημα.

Η παραμονή των έμπειρων Πρεντέσκου, Μαραγκουδάκη, Θεοφίλου, Χαραλάμπους και των νεαρών οι οποίοι αναδείχθηκαν στη σεζόν που έληξε, με άλλα λόγια η παρουσία βασικού κορμού, εκτιμάται πως θα βοηθήσει τον Άρη να παρουσιαστεί καλύτερος τη νέα σεζόν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ