aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈχει ραντεβού με την Ιστορία ο Άρης!

Έχει ραντεβού με την Ιστορία ο Άρης!

Ραντεβού με την Ιστορία έχει αύριο ο Άρης! Οι πράσινοι φιλοξενούνται από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπου έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Με «διπλό» ο Αλεξέι Σπιλέφσκι και οι παίκτες του θα γράψουν ιστορία ποικιλοτρόπως. Αρχικά, θα είναι η πρώτη νίκη της λεμεσιανής ομάδας στην προσωρινή έδρα της «Κυρίας» στη Λάρνακα.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα κατακτήσει την τέταρτη θέση, προσπερνώντας την προσφυγική ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα και ισοφαρίζοντας ρεκόρ 32 χρόνων, όταν τη σεζόν 1989-90, με τον τεράστιο Όλεγκ Μπλαχίν είχε τερματίσει ξανά τέταρτη. Μεγαλύτερη όμως σημασία θα έχει η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πρώτη φορά στην ιστορία του Άρη, αφού αν νικήσει την Ανόρθωση θα της πάρει μέσα από τα «χέρια» το εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ενισχυμένη θα παραταχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η «Ελαφρά Ταξιαρχία», αφού πέραν των Γιαγκό και Ντελμίρο, που ήταν τιμωρημένοι, επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή του και ο Μουσούντα. Ο Γκαμπονέζος ακολούθησε χθες το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και θα είναι στην αποστολή. Εναπόκειται στον Σπιλέφσκι αν θα τον χρησιμοποιήσει, αφού έχει να αγωνιστεί περισσότερο από ένα μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ