aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔυνατά φιλικά στην Αθήνα και μετά πάει Μάριμπορ

Δυνατά φιλικά στην Αθήνα και μετά πάει Μάριμπορ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στη Σλοβενία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη. Η αποστολή των πρασίνων αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα, εκεί που θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια. Αύριο θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη την ΑΕΚ.

Ακολούθως, η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό το αθλητικό κέντρο στο Μάριμπορ, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος Αυγούστου. Εκεί θα «χτιστεί» από τον Θαλή Θεοδωρίδη (φωτό) ο νέος Άρης, με τον Ελλαδίτη προπονητή να προσδοκεί στην καλύτερη δυνατή δουλειά, το αποτέλεσμα της οποίας θα φανεί στο γήπεδο.

Στη Σλοβενία, θα ενσωματωθούν ακόμη δυο-τρεις ποδοσφαιριστές, τους οποίους θέλει στην ομάδα ο τεχνικός του Άρη. Οι πράσινοι στην εκεί παραμονή τους θα δώσουν ακόμη τρία φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία ο Θεοδωρίδης θα καταλήξει στον βασικό κορμό, στους παίκτες που θα στηριχτεί περισσότερο στην επικείμενη σεζόν. Στον Άρη προσδοκούν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ