aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Δουλειά και πάλι δουλειά», το μοναδικό… σύνθημα

«Δουλειά και πάλι δουλειά», το μοναδικό… σύνθημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής του Άρη, Θαλής Θεοδωρίδης, στο  προχθεσινό φιλικό με τον Ερμή, τα οποία θα αποτελέσουν τον οδηγό του ενόψει της τελικής ευθείας της προετοιμασίας για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λεμεσού έχασε με 1-3 στην Αραδίππου (το γκολ των πρασίνων σημείωσε ο Φράγκος) και έδειξε πως θέλει δουλειά προκειμένου το σύνολο να μπει με ορμή στις επίσημες υποχρεώσεις. Κάποιοι  ποδοσφαιριστές είχαν καλή παρουσία, ενώ άλλοι δεν φάνηκαν έτοιμοι. Το πιο σημαντικό είναι πως έχουν αποκτηθεί καλοί παίκτες και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι σιγά-σιγά θα φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα, συμβάλλοντας αποφασιστικά προς την ευόδωση των στόχων.

O Θεοδωρίδης ξεκίνησε το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τους Γκολζ, Κυριάκου, Ευσταθίου, Αντωνίου, Νάνο, Παντίδο, Μάρτιντς, Ικάντε, Μενέντεθ, Σκούρτη και Κύπρου. Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές.

Αύριο είναι προγραμματισμένο νέο φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΖ, με τον Ελλαδίτη τεχνικό να έχει άλλη μια ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορες πτυχές που αφορούν την αγωνιστική τακτική του, διαπιστώνοντας παραλλήλως την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.

Λόγω της καθυστερημένης άφιξης κάποιων ποδοσφαιριστών, δεν έχει αποκτήσει η ομάδα της Λεμεσού τη… χημεία που θέλει ο προπονητής της. Εν τω μεταξύ, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 22 Αυγούστου την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ