aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔοκίμασε, είδε και έκρινε ο Σπιλέφσκι

Δοκίμασε, είδε και έκρινε ο Σπιλέφσκι

Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά από έναν μήνα προετοιμασίας, αρχίζει πλέον να έχει όλο και πιο ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά στον βαθμό αφομοίωσης της τακτικής του, ιδιαίτερα από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Ανεξαρτήτως από το πώς θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό στη Σλοβενία απέναντι στην Ντνίπρο Ουκρανίας μεθαύριο Πέμπτη (18:30), ο Λευκορώσος κατέληξε εν πολλοίς σε ένα γκρουπ 14-15 ποδοσφαιριστών και προς το τέλος της εβδομάδας θα προετοιμάσει αναλόγως το αγωνιστικό πλάνο ενόψει του πρώτου αγώνα στο Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στη Νέφτσι Μπακού στις 21 Ιουλίου.

Εκτός από το γεγονός πως ο Σπιλέφσκι βρισκόταν στον πάγκο κατά τη δεύτερη φάση του περσινού πρωταθλήματος, επομένως γνωρίζει άριστα το έμψυχο δυναμικό, είχε τη δυνατότητα να χωρίσει το σκέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας σε δύο τμήματα. Πριν από τη μετάβαση στη Σλοβενία, υπενθυμίζουμε πως η αποστολή είχε βρεθεί στη Λετονία από τις 17 έως τις 30 Ιουνίου. Υποβοηθητικό στοιχείο για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, αλλά και τη διεξαγωγή δυνατών φιλικών που συμβάλλουν στο μοντάρισμα του συνόλου ενόψει του Κόνφερενς Λιγκ.

Ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων, γενικώς οι πράσινοι της Λεμεσού αφήνουν θετικές εντυπώσεις στα φιλικά τεστ, κάτι που ενισχύει την αισιοδοξία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ