aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔιπλό μετεγγραφικό «χτύπημα»! (pics)

Διπλό μετεγγραφικό «χτύπημα»! (pics)

Ο Άρης προχώρησε στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναμένεται να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας στη νέα σεζόν. Ο ένας είναι ο Σαντάν Μπουκάρι και ο Χάρμονι Ικάντε.

Ο πρώτος αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Ρουμανία με τη φανέλα της Άστρα, ενώ τέθηκε αντιμέτωπος με την Ομόνοια στο Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως ακραίος επιθετικός, όσο και ως επιθετικός.

Η αξία του (αυτή τη στιγμή) στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι 1.000.000 ευρώ, ενώ κάποτε είχε φτάσει στα 2.000.000. Είναι 27 χρόνων και κατάγεται από τη Γκάνα, ενώ την περσινή σεζόν πέρασε και από τη Σαουδική Αραβία.

Harmony-Ikande-lamnar-Sarajevo

Ο δεύτερος είναι ο Χάρμονι Ικάντε, αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος και άρχισε την καριέρα του από τη Μίλαν. Είναι 26 χρόνων και εκτός από την ιταλική ομάδα, πέρασε και από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία έπαιξε σε 12 παιχνίδια.

Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στη Μακάμπι Γιάβνε (14 συμμετοχές). Αμφότεροι βρίσκονται στην Κύπρο για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθούν. Στη φωτογραφία ο Μπουκάρι κατά την άφιξη του στην Κύπρο.

viber image

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ