aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔίνει και παίρνει το πάρε-δώσε

Δίνει και παίρνει το πάρε-δώσε

Θέλει χρήμα ο Άρης για να κυλήσει τον προγραμματισμό του και μια από τις λύσεις, είναι η παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Ήδη, είναι σε καλό δρόμο, η μετακίνηση του Μηνά Αντωνίου στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα παραχωρηθεί πακέτο με τον Κύπρο Χριστοφόρου, ο οποίος βρισκόταν την σεζόν που πέρασε δανεικός στους πρωταθλητές.

Ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρόδρομο Πετρίδη και φαίνεται πως η μετακίνηση των δύο ποδοσφαιριστών στον ΑΠΟΕΛ, είναι υπό διαπραγμάτευση. Απ’ εκεί και πέρα, αξιολογούνται περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που θέλει ο Νικόλας Μαρτίδης.

Παραμένει ένας αξιόλογος αριθμός ποδοσφαιριστών, όμως θα χρειαστούν έξι έως εφτά πολύ καλές κινήσεις για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας. Μέχρι τις 26 Ιουνίου, που είναι η προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας, αναμένεται πως θα έχει προχωρήσει ο προγραμματισμός.

Έχει αποκτηθεί ο Μαμμίδης, θα επιστρέψει και ο Μαλεκκίδης που ήταν δανεικός στη Παρεκλησιά. Η προσπάθεια είναι να έλθουν άλλοι ένας ή δύο Κύπριοι στη ομάδα. Ψηλά πάντως στις προτεραιότητες του Άρη, είναι η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, καθώς τόσο ο Γιαννακόπουλος, όσο και ο Γκολζ αποτελούν παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ