aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔίνει έμφαση στην ψυχολογία ο Μαρτίδης

Δίνει έμφαση στην ψυχολογία ο Μαρτίδης

Όλα τα λεφτά είναι στο επόμενο παιχνίδι λένε οι παράγοντες του Άρη. Για να μη βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μη χάσει από τη Δόξα στο Μακάρειο το ερχόμενο Σάββατο.

Η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη δεν αξιοποίησε την έδρα της μένοντας στην ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα (1-1) και η διαφορά από τη Δόξα μειώθηκε στους τρεις βαθμούς. Ίσως λοιπόν να αποδειχτούν καθοριστικά τα ματς με τους πράσινους της Κατωκοπιάς και με τον Εθνικό.

Η δήλωση του Κύπριου προπονητή, πως η ομάδα του δεν θα πέσει κατηγορία, δείχνει ότι υπάρχει αποφασιστικότητα. Πάντως θα χρειαστεί να ανεβάσουν πιο πολύ την απόδοσή τους οι ποδοσφαιριστές. Κατά την προετοιμασία για το ματς με τη Δόξα θα δοθεί έμφαση στην ψυχολογία

Χθες οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό, ενώ το βράδυ ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους δεξιώθηκε την ομάδα σε ταβέρνα της πόλης. Η έγνοια της διοίκησης είναι να ετοιμαστούν υπό τις καλύτερες συνθήκες οι ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα με τη Δόξα.

Εν τω μεταξύ, ο Άρης με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι θα προβεί σε καταγγελία κατά του υπεύθυνου ασφαλείας του Τσιρείου καθώς και του υπεύθυνου αστυνόμευσης. Αναφέρει η ανακοίνωση: «Ο Άρης Λεμεσού λόγω των  γεγονότων που ακολούθησαν τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, προτίθεται να προβεί σε καταγγελία κατά του υπεύθυνου ασφαλείας του Τσιρείου Σταδίου για την ανικανότητα να εκτελέσει τα καθήκοντά του καθώς και του υπεύθυνου αστυνόμευσης για απρεπή συμπεριφορά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ