aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔημοσθένους: «Οι ποδοσφαιριστές... πρέπει να μου δίνουν πριμ»

Δημοσθένους: «Οι ποδοσφαιριστές… πρέπει να μου δίνουν πριμ»

Απίστευτες ατάκες από τον Σταύρο Δημοσθένους. Ο πρόεδρος του Άρη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Super ΑΠΟΡ FM, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Παρασκευής (16/12) κόντρα στον Απόλλωνα και στην ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου: «Σήμερα θα μιλήσουμε με τον προπονητή για μεταγραφικά, έχει κάποιους ποδοσφαιριστές που πιστεύει ότι θα μπορούν να βοηθήσουν. Θα γίνει υπέρβαση για να φέρουμε ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν».

Για τον Απόλλωνα: «Εύχομαι να τους κόψουμε βαθμούς και στο παιχνίδι που έρχεται. Θα είναι καλό το παιχνίδι. Πάντα αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Εύχομαι την Παρασκευή να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα υπάρχει βαθμός δυσκολίας, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

Για το αν θα δώσει πριμ στους ποδοσφαιριστές σε περίπτωση νίκης επί του Απόλλωνα: «Όπως παίζουν οι ποδοσφαιριστές μας τώρα, αυτοί είναι που πρέπει να μου δίνουν πριμ. Αστειευόμενος το λέω. Ότι μπορούν να κάνουν το κάνουν. Έγιναν κάποια λάθη από το καλοκαίρι που είναι δικά μου και θα κάνουμε τα πάντα για να τα διορθώσουμε».

Αν θα κάνει μετεγγραφές: «Αν μπορούσα να κάνω και τις 11 θα τις έκανα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ