aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔημοσθένους: «Μέχρι σήμερα συμφωνία για Σάσι» (τι είπε για Δημητρίου)

Δημοσθένους: «Μέχρι σήμερα συμφωνία για Σάσι» (τι είπε για Δημητρίου)

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Άρη μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports 1 ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους.

Για τη νίκη επί της ΑΕΖ: «Αυτό το τρίποντο ήταν σαν βγήκαμε από τονα αναπνευστήρα. Ήταν πολύ επικίνδυνο εκεί που ήμασταν και είμαστε και τώρα. Πρέπει να χτυπάμε αυτά τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που παλεύουν για να παραμείνουν. Έδειξαν χαρακτήρα τα παιδιά, πήγαν όλοι στον προπονητή που τους κέρδισε με το που ήρθε. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια».

Για το σκηνικό που έγινε μετά το παιχνίδι και μίλησε γι’ αυτό ο προπονητής της ΑΕΖ, Δημήτρης Δημητρίου: «Αν δεν ανέχεται να υπάρχει ένταση που υπάρχει σίγουρα σε αυτά τα παιχνίδια, είναι καλύτερα να κάτσει με τις ακαδημίες και τα παιδιά που λένε ναι σε ότι τους λέει. Η ΑΕΖ είναι ένα φιλικό σωματείο, μας έδωσε και το γήπεδο για να προπονηθούμε. Έχουμε καλές σχέσεις με το συμβούλιο, αλλά έδειξε ότι δεν ξέρει να χάνει. Μπράβο του που προπονεί την ομάδα χωρίς να πληρώνεται, αλλά πρέπει να ανέχεται ορισμένα πράγματα όπως τα ανέχεται και ο συνάδελφος του».

Για τον Μαρτίδη: «Μου άρεσε πολύ από την αρχή. Ήθελα πολύ να δουλέψω με Κύπριο προπονητή. Ευτυχώς ήρθε, του αρέσει να παλεύει. Αν κάνουμε σωστό προγραμματισμό και φέρουμε τους κατάλληλους παίκτες θα είμαστε πολύ πιο καλοί».

Για το πάθος που βγάζει η ομάδα: «Δεν είμαι στην προπόνηση να βλέπω τι γίνεται καθημερινά. Αποδείκτηκε ότι ο Μαρτίδης σε διάστημα δέκα ημερών κέρδισε τα παιδιά. Είναι θέμα χαρακτήρα. Κατάλαβε τι έλειπε και το μετέδωσε σε χρόνο μηδέν».

Για τον Σάσι: «Υπάρχει πρόταση. Είχαμε επικοινωνία το πρωί με τον πρόεδρο της ΑΕΖ και αν όλα πάνε καλά θα έχουμε συμφωνία και σήμερα. Μιλάμε με τη διοίκηση της ΑΕΖ και τον μάνατζέρ του».

Για τις απουσίες ενόψει ΑΕΚ: «Έχουμε την επιστροφή του Γιούσεφ, είναι καλά ο Άλβαρεθ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές για να καλύψουν τις απουσίες λόγω καρτών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ