aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔημοσθένους: «Είναι κάτι σαν τελικός για εμάς»

Δημοσθένους: «Είναι κάτι σαν τελικός για εμάς»

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα από τον Ερμή, στον Άρη έχουν αντιληφθεί όλοι ότι δεν επιτρέπονται άλλες απώλειες. Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, φρόντισε να καταστήσει σαφές στους ποδοσφαιριστές του, ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στο κυριακάτικο ματς στο «Τάσος Μάρκου» κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας θα είναι αυτοκτονία.

«Με όσα έχουμε δείξει μέχρι τώρα μπορεί να είμαστε και η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, όμως έχουμε νέο προπονητή και οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν ότι η θέση μας είναι επισφαλής. Το παιχνίδι με την Αναγέννηση είναι κάτι σαν τελικός και έτσι το βλέπουμε», είπε στο «Goal».

Ο νέος προπονητής Φρεντερίκ Βαντερμπίστ είχε την ευκαιρία τις τελευταίες μέρες να δουλέψει στις αδυναμίες της ομάδας του, για να την παρουσιαστεί έτοιμη στη συνέχεια. Ο Βέλγος προπονητής ετοιμάζει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας, όμως οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά και την προπόνηση του Σαββάτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ