aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔημιουργεί προβληματισμό στον Άρη

Δημιουργεί προβληματισμό στον Άρη

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες ο Άρης δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί φρέσκος στο Δασάκι και η έβδομη ήττα που δέχθηκε από τον Εθνικό (0-2) τον διατηρεί σε επισφαλή θέση. Το γρήγορο γκολ που δέχθηκε στην επανάληψη (47’) αποσυντόνισε την ομάδα του Βαντερμπίστ, η οποία δέχθηκε και δεύτερο στο 61’.

Οι ποδοσφαιριστές δεν ανταποκρίθηκαν και η τελική συγκομιδή με το τέλος του α’ γύρου δημιουργεί προβληματισμό στις τάξεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ασφαλώς, αν δεν μαζευτούν σύντομα βαθμοί, οι ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία θα αποσπαστούν και αυτό θα δυσκολέψει την προσπάθεια του Άρη.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Καρμιώτισσα και υπάρχει ανάγκη για επιστροφή στις νίκες. Ο Βέλγος τεχνικός είδε τις αδυναμίες του Άρη και θα δουλέψει για να τις εξαλείψει και να παρουσιαστεί βελτίωση στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο ΓΣΖ.

Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που έχουν στόχο τη σωτηρία, θεωρείται σημαντικό και για ακόμη έναν λόγο. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς, αρχικά με τον Απόλλωνα και έπειτα με την Ανόρθωση («Αντώνης Παπαδόπουλος»).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ