aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔίδυμο Σκούρτη και Μαραγκουδάκη

Δίδυμο Σκούρτη και Μαραγκουδάκη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Άρη πιστεύουν πως η διακοπή τους βοήθησε να προετοιμαστούν καλύτερα για τη συνέχεια, έτσι στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ανόρθωση, την Κυριακή, οι πράσινοι ελπίζουν πως θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη.

Μετά από δύο ισοπαλίες (με Καρμιώτισσα και Απόλλωνα), ελπίζουν πως η ομάδα τους είναι έτοιμη να διεκδικήσει με αξιώσεις το τρίποντο και να προσφέρει καλύτερο θέαμα.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης καταστρώνει το πλάνο του έχοντας σαφώς περισσότερες επιλογές, από ό,τι στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες. Στον αγώνα της Κυριακής θέλει να παρατάξει μια πιο απαιτητική ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο, επιλέγοντας και κάποια νέα πρόσωπα.

Ο Σκούρτης είναι έτοιμος και το πιθανότερο είναι πως θα πάρει θέση βασικού στην επίθεση, μαζί με τον Μαραγκουδάκη, εάν τελικά ο Θεοδωρίδης αποφασίσει να επιλέξει το 4-4-2. Ο προπονητής έχει παρακολουθήσει την Ανόρθωση και στην αναμέτρηση του Τσιρείου, το πρώτο του μέλημα είναι να επιβληθεί η ομάδα του στη μεσαία γραμμή. Έχει πάντως άλλες τρεις προπονήσεις, πριν αποφασίσει ποιους θα παρατάξει την Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ