aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔιαφοροποιήσεις ενόψει

Διαφοροποιήσεις ενόψει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ  

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ετοιμάζει αλλαγές σύνθεση του Άρη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα, σε σχέση με το 0-5 από την ΑΕΚ. Κατ’ αρχάς, οι Παναγή και Φράγκος θα επανέλθουν στην ενδεκάδα. Δύο διεθνείς με την Ελπίδων και από τους βασικούς άξονες της ομάδας της Λεμεσού. Επίσης, θα επανέλθει ο Τρομπάροφ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο λόγω καρτών, ενώ θα γίνουν και κάποιες εσωτερικές μετακινήσεις. Ο Ράντου που αγωνίστηκε ως μέσος, θα επανέλθει στο αριστερό άκρο της άμυνας, που είναι η θέση του.

Τον Ελλαδίτη τεχνικό απασχολεί η δυσκολία στην ανάπτυξη και τη μεσοεπιθετική επιθετική λειτουργία. Επίσης, θα στηριχτεί στους δύο Ρουμάνους, τον Αλέξε και τον Νικολίτσα. Αμφότεροι είναι αρκετά έμπειροι για να δώσουν λύσεις επιθετικά και να βοηθήσουν την ομάδα τους να ξεκολλήσει από την τωρινή της θέση.

Από προχθές πάντως, οι ποδοσφαιριστές στρώθηκαν στη δουλειά, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή τους. Ο Χριστόπουλος έχει διαφορετική φιλοσοφία από τον προκάτοχό του, Αντώνη Κέζο, σε ό,τι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να ακολουθεί η ομάδα του, όμως δεν μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να περάσει τα «θέλω» του. Αυτό που προέχει προς το παρόν, είναι να παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Το έργο του Άρη φυσικά, θα είναι πολύ δύσκολο την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον πολύ απαιτητικό συμπολίτη, Απόλλωνα. Ωστόσο, οι πράσινοι θα το παλέψουν ευελπιστώντας πως θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ