aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔιαφορετικό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι

Διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι

Κάθε παιχνίδι κρύβει δυσκολίες και ο Άρης, στα τρία παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα, παρουσιάστηκε με τρία διαφορετικά πρόσωπα. Με την Καρμιώτισσα (1-1) στην πρεμιέρα ήταν ανέτοιμος και φάνηκε τυχερός που στο τέλος άρπαξε τον ένα βαθμό, με τον Απόλλωνα (0-0) οχυρώθηκε καλά και χάρη στον Γκολζ απέσπασε άλλον ένα βαθμό.

Με την Ανόρθωση (1-2) είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όμως δεν ήταν αρκετό για να αποσπάσει έστω τον ένα βαθμό. Οι πράσινοι της Λεμεσού έδειξαν ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτό που πιο πολύ ζημίωσε την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη ήταν το γεγονός των πολλών προσθαφαιρέσων που έγιναν το καλοκαίρι.

Την Κυριακή με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» καλείται να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να κτυπήσει ρέστα, κυνηγώντας ακόμη την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Ελλαδίτης προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους να επιδείξουν περισσότερο πάθος και συγκέντρωση.  Είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Ανόρθωση.

Είναι σημαντικό για τον Άρη να έχει βαθμολογικό όφελος στο «Αμμόχωστος», καθώς στη συνέχεια θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο και θα ήταν καλό να βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ