aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔεν βλέπει την ώρα ο Ονίλο

Δεν βλέπει την ώρα ο Ονίλο

Την ίδια ώρα o Μάρκος Μαραγκουδάκης θα μείνει τις επόμενες εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης καθώς είναι τραυματίας, ο Ιφεάνι Ονίλο εμφανίζεται έτοιμος για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο επιθετικός του Άρη ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και πλέον βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του. Αν όλα πάνε καλά, ο Ονίλο συγκεντρώνει καλές πιθανότητες για να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα.

Η επιθετική γραμμή του Άρη έδειξε ότι χρειαζόταν επιπλέον ώθηση και ο Νιγηριανός μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί, παρά το γεγονός ότι είχε περάσει από σοβαρό τραυματισμό.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης, όπως έδειξε και στα προηγούμενα παιχνίδια, στηρίζει πολλά στη μεσοαμυντική του γραμμή και εκεί θα δώσει εκ νέου το μεγαλύτερο βάρος προκειμένου να «φρενάρει» τους αντίπαλους επιθετικούς.

Θα χρειαστεί όμως καλή στελέχωση και οργάνωση στη μεσαία γραμμή ώστε να μπορέσει ο Άρης να αναπτυχθεί και επιθετικά, εκεί όπου έχει υστερήσει στα παιχνίδια που έδωσε έως τώρα. Αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένονται ότι θα γίνουν, όμως οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά την τελευταία προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ