aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔεν το τέλειωσε και το πλήρωσε

Δεν το τέλειωσε και το πλήρωσε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Βελτιωμένος ήταν ο Άρης στον προχθεσινό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, σε σχέση με την αναμέτρηση στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΛ. Η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη ήταν πιο απαιτητική και έχοντας για καλύτερο ημίχρονο το πρώτο, κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της και να προηγηθεί στο σκορ με τον Μαραγκουδάκη, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ στον άτυχο συμπαίκτη του Θεοδόση Κύπρου.

Οι πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Μεντζέντοβιτς σημάδεψε το δοκάρι και τελικά το πλήρωσαν με το γκολ της ισοφάρισης, λίγο αργότερα. Έτσι χάθηκε μοναδική ευκαιρία για το πρώτο τρίποντο στη σεζόν, όμως ο βαθμός που πήραν οι πράσινοι συνοδεύτηκε από μια ελπιδοφόρα εμφάνιση.

Φάνηκε πως έγινε καλή δουλειά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας που σύντομα θα αποδώσει με καλύτερα αποτελέσματα. Ο Άρης θα έχει διαθέσιμο στη συνέχεια και τον Κωνσταντίνο Πάγκαλο, ο οποίος αναμένεται να προσθέσει περισσότερη δυναμική στη γραμμή κρούσης της ομάδας, ενώ στα μετεγγραφικά θα γίνει άλλη μια κίνηση ενίσχυσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ