aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Δεν θέλω οι διαιτητές να είναι σαν την Barbie»

«Δεν θέλω οι διαιτητές να είναι σαν την Barbie»

Συνάντηση με τους οπαδούς του Άρη είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους Ο διοικητικός ηγέτης της λεμεσιανής ομάδας μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν στον σύλλογο.

Για τους κόκκινους φακέλους: «Πέντε κόκκινοι φάκελοι ήρθαν και όχι έντεκα. Οι δύο αφορούσαν στους αγώνες με τον Ερμή όπου πίστευαν ότι θα χάσουμε γιατί εγώ και ο Λούκας Φανιέρος γνωριζόμαστε. Όντως υπήρχε έντονη δραστηριότητα, αλλά όλοι έχασαν.

«Ο επόμενος φάκελος αφορούσε τον αγώνα με την Ανόρθωση το 0-0 στο Τσίρειο. Ο τέταρτος φάκελος αφορούσε τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ όπου χάσαμε 4-1. Αν είναι δυνατόν. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το σχολιάσω. Ο τελευταίος φάκελος αφορούσε στη νίκη που κάναμε στην Άχνα με 2-1. Όλοι έλεγαν ότι θα χαρίσουμε και εμείς κερδίσαμε. Κάποιοι έπρεπε να ντρέπονται για αυτά που λένε».

Για τους διαιτητές: «Δεν θέλω οι διαιτητές να είναι σαν την Barbie στο γήπεδο. Θέλω όλοι να μας παίζουν στα ίσα. Δεν θέλω βοήθεια από κανένα διαιτητή, θέλω με όποιαν ομάδα παίζω να μας αντιμετωπίζουν ίσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ