aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔεν πάει πουθενά, Τσίρειο θα μείνει

Δεν πάει πουθενά, Τσίρειο θα μείνει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν αλλάζει έδρα ο Άρης, ούτε μετακομίζει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Υπάρχει μια οικονομική διαφορά με το ΓΣΟ, αλλά η ΚΟΠ δεν εγκρίνει, όπως πληροφορούμαστε αλλαγή της έδρας, γιατί δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος. Συνεπώς το παιγνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τη Νέα Σαλαμίνα θα διεξαχθεί κανονικά στο Τσίρειο. Στον Άρη, παρά την ήττα που δέχθηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την ΑΕΛ, αισθάνονται σίγουροι πως η ομάδα τους θα παρουσιαστεί πιο τυχερή και ουσιαστική στη συνέχεια.

Ο Άρης είχε δυο τρεις καλές ευκαιρίες για να «σκοτώσει» το παιγνίδι, με αποκορύφωμα την απώλεια του πέναλτι από τον Νικολίτσα, όμως υπάρχει χρόνος και διάθεση για να αλλάξουν πολλά πράγματα και η ομάδα να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. Ο Νικόλας Μαρτίδης έχει αρχίσει να προετοιμάζει την ομάδα του για τη συνέχεια και είναι έτοιμος να διορθώσει κάποια πράγματα, για να παρουσιάσει  ένα πιο δυνατό σύνολο. Προσπάθεια και στόχος είναι η ομάδα να πάρει την πρώτη του νίκη στη δεύτερη αγωνιστική με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία, αλλά και πίστη πως η ομάδα θα έχει καλή και διακριτική πορεία στο πρωτάθλημα, με βάση τα όσα έδειξε και εναντίον της ΑΕΛ, το περασμένο Σάββατο.

Πιο πολύ στον Άρη στεναχωρήθηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό του Σάκη Κύπρου, όμως όλοι βρίσκονται στο πλευρό του για να τον βοηθήσουν να επανέλθει πιο δυνατός. Ο επιθετικός του Άρη στάθηκε άτυχος, καθώς επέστρεψε στην ελαφρά ταξιαρχία, όμως σε μια άτυχη φάση κτύπησε στο γόνατο και θα χρειαστεί ένα εξάμηνο για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ