aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔεν κέρδισε τον Στραματσόνι και έρχεται στην Κύπρο

Δεν κέρδισε τον Στραματσόνι και έρχεται στην Κύπρο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Γιαννακόπουλου βρίσκεται ο Άρης, όπως έγινε γνωστό από χθες. Ο 23χρονος τερματοφύλακας μετά από μία σεζόν στον Παναθηναϊκό, δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντρέα Στραματσόνι, ούτε καν για τρίτος και έτσι θα μείνει ελεύθερος προκειμένου να υπογράψει στους πράσινους της Λεμεσού.

Ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Θαλής Θεοδωρίδης, έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά. Ο 23χρονος που βρισκόταν στο ρόστερ της Ουντινέζε αλλά ποτέ δεν κατάφερε να αγωνισθεί, δόθηκε αρχικώς με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια στον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα αγωνίσθηκε από το 2012 έως 2014 μετρώντας 27 συμμετοχές. Στον Πανιώνιο είχαν μείνει ευχαριστημένοι και έτσι, φρόντισαν να εντάξουν στο ρόστερ, με τον Γιαννακόπουλο να προσθέτει έτσι άλλες οκτώ συμμετοχές (2014-15). Πέρυσι, ανήκε στον Παναθηναϊκό μετρώντας μονάχα έναν αγώνα. Αυτόν στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής, όπου οι πράσινοι επιβλήθηκε με 6-1 του Πανθρακικού.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη στη Σβοβενία, με τους παίκτες να ακολουθούν πιστά τις εντολές του προπονητή τους. Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ομάδας επί σλοβένικου εδάφους θα διεξαχθεί στις αύριο στις 18:00 με αντίπαλο τη Χάποελ Αφούλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ