aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔεν έχει άλλα περιθώρια

Δεν έχει άλλα περιθώρια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για τον Άρη, στη θέση που βρίσκεται, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση. Μπορεί το παιχνίδι να είναι στο Παραλίμνι, όμως δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήσουν άλλους βαθμούς να χαθούν. Πιθανή νέα απώλεια θα πάρει ακόμη πιο πίσω την Ελαφρά Ταξιαρχία. Βρίσκεται ήδη στην προτελευταία θέση και άλλη υποχώρηση θα φέρει και άλλα προβλήματα.

Ο Φρεντερίκ Βαντερμπίστ, με όσο χρόνο είχε στη διάθεσή του, κάνει ό,τι είναι δυνατό για να βελτιώσει την ομάδα του, για να μπορέσει να αντεπιτεθεί και να ξεκολλήσει από εκεί που είναι τώρα. Ο νέος προπονητής υπολογίζει και στον Μαραγκουδάκη, αλλά και στους υπόλοιπους, τονίζοντάς τους πως θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους, πριν χαθεί και άλλο έδαφος.

Ο Άρης δεν κατάφερε να ικανοποιήσει μέχρι τώρα με την απόδοσή του και ίσως γι’ αυτό να έχει επηρεαστεί από τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι. Οι αποχωρήσεις βασικών στελεχών, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι νέοι που ήλθαν δεν βοήθησαν στον αναμενόμενο βαθμό, έφεραν τις μέτριες εμφανίσεις και την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ