aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΔεδομένες οι δυσκολίες και ο στόχος

Δεδομένες οι δυσκολίες και ο στόχος

Δύσκολη αποστολή περιμένει σήμερα τον Άρη στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια. Μπορεί το γήπεδο της πρωτεύουσας να είναι βουβό λόγω της απουσίας φιλάθλων, όμως στην ομάδα της Λεμεσού γνωρίζουν πως θα συναντήσουν πολλές δυσκολίες.

Ωστόσο, η πρώτη φετινή νίκη επί του Ακρίτα στο κύπελλο και η απομάκρυνση του προπονητή ίσως αποτελέσουν τα εφαλτήρια για τον Άρη στην προσπάθειά του να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος στη Λευκωσία. Στον πάγκο της ομάδα θα βρίσκεται ο Νίκος Ανδρέου, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη ο αντικαταστάτης του Θαλή Θεοδωρίδη, κάτι που ίσως γίνει τις επόμενες ώρες.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξέμεινε από βαθμούς, είναι ακόμη χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και βλέπει κάθε ματς που ακολουθεί ως μια ευκαιρία για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Όπως τόνισε ο υπηρεσιακός τεχνικός των πρασίνων της Λεμεσού στους παίκτες του, θα πρέπει σήμερα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους για να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.

Πολλή δουλειά θα έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, γιατί, αν και σήμερα η ομάδα παρουσιαστεί χωρίς συνοχή, δεν θα έχει καμιά τύχη για να πάρει αυτό που θέλει. Ο Νίκος Ανδρέου περιμένει πολλά από τους αμυντικούς του, ενώ αναμένεται στην επίθεση να ρίξει τον Ονίλο, μαζί με τους Μαραγκουδάκη και Αντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ