aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΧώρισαν οι δρόμοι με άλλους τρεις

Χώρισαν οι δρόμοι με άλλους τρεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Μάρκο Αουρέλιο ήταν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του Άρη τη σεζόν που έληξε, όμως δεν τα βρήκε στο οικονομικό με τη διοίκηση και έμεινε ελεύθερος.

Με τον Άρη αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος ως βασικός, ενώ είχε και 3 συμμετοχές στο κύπελλο. Σημείωσε 4 γκολ. Η διοίκηση επιθυμεί την ηλικιακή ανανέωση του ρόστερ και γι’ αυτό δεν προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον 33χρονο Βραζιλιάνο.

Ούτε ο Σίλβιο Γκονσάλες θα συνεχίσει, ενώ ο Αντώνης Ράνος που είχε αποκτηθεί ως δανεικός από την Ξάνθη τον περασμένο Γενάρη, επέστρεψε στην Ελλάδα. Ούτε αυτός θα επανέλθει.

Η διοίκηση έχει μπροστά της πολλές προτάσεις για να προχωρήσει σε ενίσχυση της ομάδας, όμως δεν θα βιαστεί αφού έχει όλο τον χρόνο για να επιλέξει. Χθες, ήρθε στην Κύπρο ο 25χρονος Αργεντινός μέσος Νικολάς Μπρούνα. Είχε θητεία στην Ουνιόν ντε Σάντα Φε και στην Ουρακάν, ενώ τώρα είναι ελεύθερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ