aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Χωρίς πίεση δεν γίνεται δουλειά…»

«Χωρίς πίεση δεν γίνεται δουλειά…»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με αργά αλλά σταθερά βήματα προχωρά ο προγραμματισμός του Άρη ενόψει της νέας σεζόν. Οι πράσινοι απέκτησαν μέχρι στιγμής τους Μουλόπουλο, Κυριάκου, Νουρεντινόσκι, Πόλιανετς και Μαμμίδη, ενώ είναι πολύ κοντά και στη μετεγγραφή των Παπαφώτη και Μιχαήλ με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ.

«Στον Άρη θέλουμε εργάτες, παίκτες με χαμηλούς τόνους, αλλά στο γήπεδο να δίνουν πολλά. Έχουμε αρκετούς νεαρούς Κύπριους παίκτες, όμως θέλουμε να φέρουμε και άλλους που θα καταφέρουν όμως να παίξουν όχι απλά για να γεμίσουμε το ρόστερ», τόνισε ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Νικόλας Μαρτίδης.

Ο σχεδιασμός λοιπόν της νέας ομάδας συνεχίζεται και ο στόχος πέραν της απόκτησης των παικτών που προαναφέραμε, είναι να γίνουν άλλες 3-4 κινήσεις ενίσχυσης. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι επιθυμούν την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, ενός εξτρέμ και ενός επιθετικού. Με τις αποχωρήσεις που έχουν γίνει, είναι απαραίτητο να αποκτηθούν καλοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανεβάσουν την ομάδα ποιοτικά και αγωνιστικά. Η προεργασία που γίνεται τώρα, αποτελεί και τη βάση για την καλή παρουσία που θέλουν να έχει ο Άρης στη νέα σεζόν.

«Είμαστε αποφασισμένοι να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα, που θα είναι μακριά από τις περιπέτειες», δηλώνει στο «Goal» ο τεχνικός του Άρη, που έβαλε τη σφραγίδα του όταν ανέλαβε την ομάδα και μέσα και από τη θητεία του στην ΑΕΖ, είναι πολύ πιο έμπειρος και ώριμος. «Είμαστε σε καλό δρόμο. Θα γίνουν και άλλες κινήσεις. Γνωρίζουμε πως δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή, αλλά στον Άρη έχουμε μάθει από δυσκολίες. Υπάρχει πίεση, αλλά χωρίς πίεση δεν γίνεται δουλειά», κατέληξε.

Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία πιάνουν δουλειά στις 28 Ιουνίου, όμως δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το θέμα της μετάβασης στην Ιταλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αν δεν γίνει κατορθωτή η μετάβαση εκεί, στον Άρη θα κοιτάξουν για άλλο προορισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ