aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜπράουν: «Φανταστικό να διεκδικούμε Ευρώπη και πρωτάθλημα»

Μπράουν: «Φανταστικό να διεκδικούμε Ευρώπη και πρωτάθλημα»

Ο Μόργκαν Μπράουν μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την πορεία του Άρη και την προσωπική παρουσία του στην τρέχουσα σεζόν. Επίσης, απεκάλυψε πως όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την φόρμα της ομάδας: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό βγαίνει από την σκληρή δουλειά. Είμαστε χαρούμενοι και ελπίζουμε να νικήσουμε τον Απόλλωνα για να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν μπορεί η ομάδα να πάρει τον τίτλο: «Ξέρω ότι πολλοί το λένε αυτό αλλά πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Φυσικά και θέλουμε τον τίτλο αλλά πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα».

Για το αν υπάρχει μυστικό για την φετινή εικόνα του Άρη:

«Νομίζω δεν υπάρχει μυστικό. Στην προπόνηση παίρνουμε περισσότερο χρόνο με τον προπονητή και το καλοκαίρι ήρθαν καλοί παίκτες. Νομίζω έρχεται από την καλή προπόνηση, τους καλούς παίκτες και μαθαίνουμε καλύτερα τις τακτικές του προπονητή».

Για τον Σπιλέφσκι: «Πιστεύω είναι ένας προπονητής που αν έχεις πρόβλημα με κάτι μπορεί να του το πεις και να μιλήσετε. Και στην προπόνηση είναι παθιασμένος. Προσπαθεί να βγάλει το καλύτερο από τον κάθε ένα μας. Νιώθεις ότι θέλει να κερδίζει. Είμαστε ευγνώμων για το τι κάνει για εμάς ».

Για τον Κακόριν: «Είναι φανταστικός παίκτης και άνθρωπος. Πάντα με το χαμόγελο στο πρόσωπο. Βλέπεις ότι απολαμβάνει αυτό που κάνει. Είναι σπουδαίο να τον ζεις καθημερινά. Βλέπει το φίλαθλο κοινό ότι είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Είναι ένας μεγάλος παράγοντας που κάνουμε αυτή τη σεζόν».

Για την απόδοση του ιδίου: «Νομίζω συνεχίζω από εκεί που έμεινα πέρυσι. Ελπίζω να σκοράρω περισσότερα γκολ στα επόμενα ματς και ασσίστ. Είναι ανταγωνιστικό το ρόστερ και ελπίζω να πάρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Είμαι ευγνώμων που είμαι στην ομάδα και παίρνω περισσότερες ευκαιρίες.

Είναι φυσιολογικό να έχεις ένα ρόστερ τόσο ποιοτικό. Όλοι θέλουν να παίζουν. Κάποιες φορές κάποιοι παίκτες θέλουν να παίζουν περισσότερο αλλά όλοι θέλουν να παίρνουν τους 3 βαθμούς και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία».

Για την παρουσία του στην Κύπρο: «Είναι η 4η μου σεζόν. Νομίζω έχω 91 με 92 εμφανίσεις με την ομάδα. Δεν το περίμενα να διεκδικώ πρωτάθλημα και να παίζω στην Ευρώπη. Είμαι ευλογημένος για τις αλλαγές που έγιναν. Είναι πολύ θετικές. Είναι σε πολύ καλό δρόμο ο σύλλογος».

Για το όνειρο του: «Ναι έχω συμβόλαιο μέχρι το 2025. Είναι ένα όνειρο για κάθε Άγγλο να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Για αυτό δουλεύεις σκληρά, για να πετύχεις κάτι. Η ομάδα μου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είδα από την τηλεόραση το παιχνίδι με την Ομόνοια. Είχαμε προπόνηση και δεν μπορούσα να πάω στο γήπεδο».

Αν έδειξαν ενδιαφέρον άλλες ομάδες: «Δεν θέλω να μιλήσω για άλλες ομάδες. Σέβομαι την ομάδα μου».

Για το γήπεδο και την δυναμική που προσφέρει: «Είναι πολύ ωραίο να παίζεις εκεί. Έρχεται περισσότερος κόσμος. Ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ ωραίος. Όταν παίζουμε έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Ελπίζω με τον Απόλλωνα να είναι γεμάτο το γήπεδο και να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ