aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑσταφίεφς: «Ο Σπιλέφσκι προσπάθησε να αστειευτεί με τον 4ο και τον απέβαλε»

Ασταφίεφς: «Ο Σπιλέφσκι προσπάθησε να αστειευτεί με τον 4ο και τον απέβαλε»

Στην ανωτερότητα του Άρη στάθηκε ο βοηθός προπονητής της λεμεσιανής ομάδας, Βιτάλι Ασταφίεφς. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο βοηθός του Σπιλέφσκι υποστήριξε πως ο Λευκορώσος προπονητής είχε πρόθεση να αστειευτεί με τον 4o διαιτητή, όμως δεν το αντιλήφθηκε ο διαιτητής και τον απέβαλε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ευχαριστώ στους οπαδούς μας που μας υποστήριξαν σε αυτό το παιχνίδι, έφτιαξαν σπουδαία ατμόσφαιρα. Σήμερα δείξαμε κορυφαίο επίπεδο, το παιχνίδι έδειξε ότι έπαιζαν οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις για να πάρουμε προβάδισμα, όμως τα γκολ είναι που κερδίζουν το παιχνίδι. Δεν σκοράραμε πολλά γκολ, κάναμε λάθη στην άμυνα. Κάναμε καλό παιχνίδι, δείξαμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο, έχουμε καλή ομάδα και θα συνεχίσουμε έτσι».

Για την αποβολή του Σπιλέφσκι: «Είμαστε μια ομάδα που σέβεται τους διαιτητές. Είναι έντονα φορτισμένες στιγμές. Ο προπονητής μας προσπάθησε να αστειευτεί με τον 4ο, η πρόθεση του δεν έγινε αντιληπτή και ο διαιτητής τον απέβαλε. Κάποιοι διαιτητές θέλουν να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να βοηθούν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ