aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑσφάλεια στ’ αριστερά

Ασφάλεια στ’ αριστερά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όπως και για άλλους Κύπριους ποδοσφαιριστές, έτσι και για τον Γιάννη Ευσταθίου, η σεζόν που πέρασε ήταν η πρώτη «γεμάτη» του στην Α’ Kατηγορία. Είχε αγωνιστεί προηγουμένως σε κάποια παιχνίδια με τη Νέα Σαλαμίνα και τον Απόλλωνα, όμως στον Άρη ήρθε η καθιέρωση.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος προέρχεται από τα φυτώρια του Απόλλωνα, πήγε πριν από δύο χρόνια στον Άρη. Την περίοδο 2014-15 συνέβαλε στην άνοδο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στην Α’ Κατηγορία, ενώ στη λήξασα σεζόν ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην παραμονή, που επιτεύχθηκε για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια πήγαινε-έλα.

Ο Ευσταθίου ήταν ο βασικός αριστερός μπακ του Άρη. Τον εμπιστεύτηκαν και οι τρεις προπονητές που έκατσαν στον πάγκο των πρασίνων, Αγιομαμίτης, Νεαγκόε και Καϊάφας, δικαιώνοντάς τους με τις εμφανίσεις του. Παρά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, μετά την πρώτη νίκη επί της Ένωσης στην 7η αγωνιστική όλα άλλαξαν.

Ακολούθησαν τρεις συνεχόμενες νίκες με ΑΕΛ, Σαλαμίνα και Εθνικό και η αυτοπεποίθηση του ακραίου αμυντικού ανέβηκε αισθητά. Το ίδιο ίσχυσε και για τους άλλους Κύπριους ποδοσφαιριστές του Άρη. Με τις εμπειρίες που απέκτησαν όλοι, μπορούν να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ