aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑρκετοί παίκτες σε χαμηλές πτήσεις

Αρκετοί παίκτες σε χαμηλές πτήσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι τέσσερις βαθμοί θεωρούνται λίγοι για τον Άρη, μετά από έξι αγωνιστικές και η 11η θέση σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάλογη των στόχων που έχουν τεθεί. Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών και οι πράσινοι περιμένουν περισσότερα από αυτούς που παραμένουν σκιά του εαυτού τους.

Οι Χάρμονι Ικάντε (φωτό), Βασίλης Σκούρτης, Ροζέριο Μάρτινς, Αλαΐν Αλβάρεθ και Νίκος Παντίδος, είναι «δηλωμένοι» καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχουν αποδείξει. Παραλλήλως, οι νεαροί που παίρνουν τις ευκαιρίες τους δεν τις άρπαξαν από τα μαλλιά προς το παρόν και αναμένεται να το κάνουν το εγγύς μέλλον.

Οι Ανδρέας Φράγκος, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Παχίπης, Κυριάκος Παναγή και Ευάγγελος Κυριάκου μπορούν και έχουν τα εφόδια για πολύ περισσότερα. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΚ και ΑΕΛ, με τον Θαλή Θεοδωρίδη να ελπίζει ότι οι ποδοσφαιριστές θα τα αντιμετωπίσουν ως πρόκληση για να δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

Το ίδιο ελπίζει και η διοίκηση των πρασίνων. Άλλωστε, προ ημερών, ο πρόεδρος του συλλόγου, Σταύρος Δημοσθένους μίλησε στους ποδοσφαιριστές, σε μια προσπάθεια να τους φέρει προ των ευθυνών τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ