aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ζητούμενο η αντίδραση και το δεύτερο «διπλό»

Άρης: Ζητούμενο η αντίδραση και το δεύτερο «διπλό»

H αντίδραση που πρέπει να βγάλει μια ομάδα μετά από αναπάντεχη ήττα, είναι το πλέον σημαντικό στοιχείο που πρέπει να έχει ένα συγκρότημα. Αυτό έχουν κατά νου στον Άρη και αυτό θα θελήσουν να δείξουν στον αγωνιστικό αύριο απέναντι στον Ακρίτα Χλώρακας.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι πριν ολοκληρωθεί η σημερινή προπόνηση, που θα είναι η τελευταία πριν από την αυριανή αναμέτρηση στο «Στέλιος Κυριακίδης», δούλεψε πολύ με τους παίκτες του για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, σ’ έναν αγώνα που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.

Σαφώς πιο έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν αργοπορημένα στο ρόστερ, αφού έτρεξαν αρκετά στη διακοπή και ίσως πιο έτοιμος και ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα έχει ένα λόγο παραπάνω να χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Σπιλέφσκι θα προβεί τουλάχιστον σε δύο αλλαγές αφού εκτός θα είναι ο Γιαγκό, που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στον προηγούμενο αγώνα, ενώ η δεύτερη αλλαγή θα είναι ο Καζού αντί του Πηλέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ