aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ζητείται άμεση αντίδραση

Άρης: Ζητείται άμεση αντίδραση

Η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά δεν επιδέχεται διαπραγμάτευσης στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Άρης, στη δεύτερη έξοδο μακριά από το Τσίρειο, φιλοδοξεί ότι θα κάμψει την αντίσταση της νεοφώτιστης ΠΑΕΕΚ, παίρνοντας γερή ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και, ακολούθως, πάλεψε στα ίσα το 90λεπτο με τον Απόλλωνα, με την ήττα να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, σύμφωνα με τους παράγοντες της ομάδας.

Οι πράσινοι, λοιπόν, θέλουν να δώσουν πειστικές απαντήσεις όσον αφορά στην προοπτική τους στο σημερινό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, να κερδίσουν θέσεις στη βαθμολογία και με ανεβασμένη την ψυχολογία να στρωθούν στη δουλειά για το αμέσως επόμενο ματς με αντίπαλο την Ανόρθωση. Ο Λιάσος Λουκά, που θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δεν υπολογίζει στον Γκαμπονέζο επιθετικό Μπάμπιτσκα (τραυματίας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ