aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Υπογραφή Σπιλέφσκι

Άρης: Υπογραφή Σπιλέφσκι

Μέσα σε 46 μέρες και δη από την ήττα από την Καρμιώτισσα, η αγωνιστική εικόνα του Άρη άλλαξε άρδην και αυτό ασφαλώς είναι επίτευγμα του Αλεξέι Σπιλέφσκι. Και σοβαρός παρουσιάζετε στα παιχνίδια του, αλλά και στα δύσκολα καταφέρνει να φτάσει στο ζητούμενο. Κέρδισε τα 4 παιχνίδια από τα τελευταία 5 ματς.

Ο Λευκορώσος τεχνικός κατέληξε σε βασικό κορμό και πάνω σε αυτόν επενδύει. Βρήκε βασική ενδεκάδα, αφήνοντας στην άκρη τα πειράματα που έκανε στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι Βανά Άλβες, Μουσούντα, Μπρόρσον, Μπέγκτσον μετρούν από 9 συμμετοχές στο αρχικό σχήμα. Αμέσως μετά συναντούμε τους Σζόκε με 8, Μπαμπίκα με 7 και τους Μαγιαμπέλα, Καζού, Γιαγκό με 6.

Ξέρει ο καθένας πλέον τον ρόλο του στην ενδεκάδα. Σαφώς πιο σημαντικό είναι πως ξέρει καλά ο ένας το παιχνίδι του και μπορούν να συνεννοηθούν καλύτερα. Αυτό που επίσης ξεχωρίζει είναι πως ο Άρης δεν επηρεάζεται από το γήπεδο που καλείται να αγωνιστεί. Κακά τα ψέματα: Έτσι και αλλιώς είτε εντός έδρας είτε εκτός έδρας, οι φίλοι των πρασίνων είναι στις πλείστες των περιπτώσεων πιο λίγοι από τις ομάδες που έχει να ανταγωνιστεί για τις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία.

Ένα άλλο στοιχείο από την έως τώρα πορεία του Άρη είναι το γεγονός πως τα 20 τέρματα που έχει πετύχει είναι σχεδόν μοιρασμένα στις εντός (11) και εκτός έδρας (9) αναμετρήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σπιλέφσκι αποφάσισε πως ο Μουσούντα θα αγωνιστεί με την Ομόνοια και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση που θα ακολουθήσει με τη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ