aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ξαστεριά 38 μέρες μετά

Άρης: Ξαστεριά 38 μέρες μετά

Στον Άρη ούτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο 6ης διαδοχικής αποτυχημένης προσπάθειας για τη νίκη. Οι πράσινοι της Λεμεσού θέλουν να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο μετά από 38 ολόκληρες μέρες στον αποψινό αγώνα απέναντι στην Πάφος FC, αντλώντας ώθηση ενόψει των πλέι οφ. Η αλήθεια είναι πως η οπισθοχώρηση της ομάδας (1η τη 17η αγωνιστική, 5η την 21η αγωνιστική) έθεσε άπαντες σε εγρήγορση, προσπαθώντας να βρουν τη ρίζα του κακού και να τη ξεριζώσουν πριν να είναι αργά.

Θα έχει σπουδαία σημασία, λοιπόν, η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά για την ομάδα του Λιάσου Λουκά. Πέραν από την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση, θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις βαθμολογικές απώλειες, που θα προκύψουν από τα άλλα παιχνίδια των ομάδων, που βρίσκονται στο ίδιο «χαράκωμα». Επομένως, το κέρδος θα είναι διπλό.

Ο προπονητής του Άρη, δεν ζει σε άλλον πλανήτη. Έχει επίγνωση των δυσκολιών της εξόδου στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι σε σύνολο που έχει ραντεβού με την ιστορία του και προετοίμασε τους παίκτες του καταλλήλως. Η διαφύλαξη του μηδέν παθητικού για τρίτη φορά στα τελευταία εννέα ματς, θεωρεί ότι ενδεχομένως να αποτελέσει το εφαλτήριο για την ομάδα του προκειμένου να φύγει από την Πάφο με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές.

Εκτός επιλογών είναι οι Ντελμίρο Νασιμέντο και Μανού Γκαρσία. Ο πρώτος αγωνίσθηκε σε 14 παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν (9 βασικός, 5 αλλαγή) και ο δεύτερος σε 18 (1 φορά μόλις ως αλλαγή). Πρόκειται για σημαντικές απουσίες, ωστόσο υπάρχουν οι επιλογές στο έμψυχο δυναμικό των πρασίνων της Λεμεσού, για να καλυφθεί το κενό τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ