aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Βλέπει» ισοφάριση της επίδοσής του

Άρης: «Βλέπει» ισοφάριση της επίδοσής του

Οι τρεις διαδοχικές νίκες, είναι η κορυφαία φετινή επίδοση του Άρη. Τις πέτυχε στο ξεκίνημα της σεζόν κερδίζοντας διαδοχικά ΑΕΛ, Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ. Ακολούθως δέχθηκε απρόσμενη ήττα από την Καρμιώτισσα, επανήλθε με νίκη επί του Ακρίτα και καπάκι έχασε από την ΑΕΚ. Τώρα, στα τελευταία δύο ματς μέτρησε ισάριθμες νίκες επί των Απόλλωνα και Παραλιμνίου.

Πλέον, στο αυριανό εκτός έδρας ματς με τη Δόξα, η ομάδα του Σπιλέφσκι θα αναζητήσει για δεύτερη φορά φέτος τρίτη σερί επιτυχία. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όμως σύμφωνα με τη βαθμολογική θέση των ομάδων και τι έχουν παρουσιάσει έως τώρα, η ομάδα της Λεμεσού έχει τον τίτλο του φαβορί και θα θελήσει να τον επιβεβαιώσει με την παρουσία της και το αποτέλεσμα.

Ο Σπιλέφσκι δεν εφησυχάζει, γνωρίζει πως κάθε παιχνίδι κρύβει δυσκολίες και παγίδες και φρόντισε από την πρώτη στιγμή να προσγειώσει τους παίκτες του. Τους αναμένει σοβαρούς, πειθαρχημένους. Θεωρεί ότι, εάν ο Άρης κάνει το παιχνίδι του, είναι αποτελεσματικός και την ίδια ώρα αποφύγει λάθη στην άμυνα, είναι σε θέση να περάσει με το «διπλό» από την Περιστερώνα και να τριτώσει το καλό.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Λευκορώσο προπονητή να περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τους Μαγιαμπέλα, Μποάκι και Γιαγκό. Οι πιθανότητες του τελευταίου είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με τους άλλους δύο. Υπάρχουν οι επιλογές ώστε ο Άρης να παρουσιαστεί και πάλι δυνατός και απαιτητικός και να συνεχίσει την πορεία του για υλοποίηση των ψηλών στόχων του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ