aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Βελτιωμένος και πιο απαιτητικός

Άρης: Βελτιωμένος και πιο απαιτητικός

Συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία του θέλει να δώσει ο Άρης και αυτή περνά μέσα από το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρουσιάζονται αποφασισμένοι για νέα επιτυχία, που θα διατηρήσει την ομάδα στα ψηλά και παράλληλα θα της επιτρέψει να αξιοποιήσει τις όποιες απώλειες θα προκύψουν στο παιχνίδι της Πάφος FC με τον ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι έχει κάνει μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία, καλύτερη από την περσινή, σύμφωνα με τους αριθμούς. Στην περσινή αντίστοιχη περίοδο μάζεψε 26 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Είχε πετύχει 15 γκολ και δέχθηκε 9. Φέτος, είναι στο +3 αφού μάζεψε 29 βαθμούς, πετυχαίνοντας 9 νίκες, 2 ματς έληξαν ισόπαλα και δέχθηκε 2 ήττες. Πέτυχε 28 γκολ και δέχθηκε 11.

Από τους πιο πάνω αριθμούς φαίνεται και η αλλαγή στη φιλοσοφία του Άρη, που είναι σαφώς πιο απαιτητική και πιο επιθετική, με τον Σπιλέφσκι στον πάγκο. Το γεγονός αυτό έχει βοηθήσει την ομάδα της Λεμεσού να αλλάξει επίπεδο και παρουσιάζεται πιο ικανή για να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα, ακόμη και τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Τώρα, όσον αφορά στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ο Άρης θα θελήσει να κάνει το καθήκον του, να προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς και παράλληλα να περιμένει το αποτέλεσμα στο «Στέλιος Κυριακίδης», ώστε να γνωρίζει σε ποια θέση θα βρίσκεται με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ